Caféværter - fortrinsvis om eftermiddagen.

Flere frivillige medarbejdere til et stærkt frivilligteam, der kan gøre en afgørende forskel for brugerne af caféen. Caféens målgruppe er fortrinsvis lokale beboere fra Brabrand/Gellerup, Hasle og Åbyhøj, herunder ensomme, personer med psykiske problemstillinger, PTSD, misbrugere og flygtninge.

Du er:

Gerne studerende eller ledig, der brænder for at gøre en forskel for mennesker, der kommer fra mere eller mindre hårde vilkår. Du er engageret og udadvendt og har forståelse for sociale relationer. Din egen baggrund er uden betydning, så længe du er livsglad, positiv og kan bruge dig selv som medmenneske. Du er praktisk anlagt og kan håndtere mindre caféopgaver ved siden af vært-funktionen. Derfor er det kun godt, hvis du har erfaring fra café/restaurantområdet.

Du får:

Erfaring med opsøgende socialt arbejde, projektarbejde, praktisk caféarbejde og forskellige kurser med relation til det sociale arbejde. Du får en unik mulighed for indsigt i og viden om et område af Århus, som ikke mange kender til.

Vi skriver personlige anbefalinger til vores frivillige, som de kan bruge i deres fremtidige arbejdsliv.

Ønsker du at være en del af vores aktive team eller høre nærmere om frivilligjob, kontakt da Souschef Michael Andersen2252 3872 eller michael(at)livsvaerkstederneigellerup.dk